WAT GA JE DOEN?

Als bedrijf zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met een breed assortiment producten zetten wij die belofte in onze vestigingen elke dag kracht bij.

Als Teamleider Logistiek ben jij verantwoordelijk voor alle logistieke activiteiten. Met als doel om de juiste hoeveelheid goederen op de juiste tijd, plaats en manier in de vestiging te kunnen presenteren. Je geeft leiding aan de logistiek- en vak verantwoordelijke medewerkers, en vindt het maar wat leuk om zelf als meewerkend voorman op de winkelvloer te staan. Alles op tijd en perfect willen regelen zit nu eenmaal in je!

Jij weet dat het maken van heldere afspraken daarbij cruciaal is. In dat kader ondersteun je de Manager Logistiek & Service bij het opstellen en uitvoeren van het operationeel jaarplan. Je stelt de dagelijkse werkplanning op, initieert schap ombouwen en zorgt voor de uitvoering en controle van het bestel- en orderpick proces. Daarnaast stuur je alle werkzaamheden aan rond in- en uitgaande goederenstromen en het vullen en presenteren van de schappen.

Logistiek verantwoordelijk zijn betekent voor jou ook: het analyseren van management-informatie en het delen daarvan met het team Logistiek. Het zorgdragen voor een correcte administratieve afhandeling van goederenstromen. Het zorgen voor goed en veilig intern transport. Het bewerkstelligen van de optimale bezetting op de werkvloer. En last but not least: het geven van leiding, zowel groepsgericht als individueel. Want jij weet dat elke keten zo goed is als de zwakste schakel.

JOUW VESTIGING

Bij ons bedrijf maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Daarom zeggen wijJe bouwt meer op bij ons bedrijf!

JE BOUWT MEER OP !

Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien!

WAT BRENG JE MEE?

Vakmanschap. Daar sta jij voor. Jij weet dat succes groter wordt door oog te hebben voor details. En dat is precies wat wij van jou vragen. Je bent een sterke persoonlijkheid die graag het voortouw neemt. Je voelt je daarbij gesterkt door minimaal drie jaar logistieke ervaring in een leidinggevende functie. Je hebt een opleiding MBO-4+ afgerond, bij voorkeur in de richting logistiek of transport en distributie. Daarnaast:

  • Je kent het logistieke proces als geen ander
  • Je rol als meewerkend voorman is je op het lijf geschreven
  • Je hebt passie voor klanten
  • Je bent steengoed in het begeleiden en coachen van medewerkers