Studentenbijbaan Groningen

  • Deeltijd

Beschrijving van het bedrijf

Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken als echte magazijnheld? Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn.

Ons bedrijf is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van het bedrijf zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een bijbaan om zo bijvoorbeeld je studieschuld te beperken? Of om je kamerhuur te kunnen betalen? Vind jij het belangrijk dat je in overleg je werkdagen kunt inplannen? Wij bieden dagelijks werk van maandag t/m vrijdag van 15:00 – 19:00 uur. Dus ben jij flexibel inzetbaar maar wel op zoek naar enige zekerheid? Dan hebben wij  bijbaan voor jou! Onze vestiging in Groningen zoekt een Orderpicker die ons minimaal 4-12 uur per week komt helpen met het verzend klaarmaken van de uitgaande orders. Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken als echte magazijnheld? Dan zoeken we jou!

Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van uitgaande orders en het inventariseren van de voorraden in het magazijn. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Goederen verzamelen vanaf de magazijnlocatie (binnen/buiten) op basis van de binnengekomen uitgaande orders.
  • Controleren op juiste orderpicking.
  • Verpakken van verzamelde orders zodat ze gereed zijn voor verzending.
  • Het laden van goederen in vrachtwagens.

Functie-eisen

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 17 jaar oud.
  • Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar en in vakanties.
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om in de namiddag- en avonduren te werken.
  • Je bent nauwkeurig want jij vind het ook niet leuk om het verkeerde pakketje te ontvangen.
  • Je bent woonachtig in de regio Groningen en per direct beschikbaar.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een parttime dienstverband van minimaal 4-12 uur per week. Je uurloon bedraagt €11,23 excl. eventuele toeslagen en overige arbeidsvoorwaarden (cao KRI). Jouw standplaats is Groningen.

“Bring a friend ” en ontvang een aandraagbonus van €50 wanneer jouw vriend(in), kennis of studiegenoot langer dan 3 maanden bij ons in dienst is als Orderpicker.