Functieomschrijving:

Afdeling Category Management bestaande uit circa 20 personen, waar je binnen het Team Frames onderdeel van uitmaakt met 3 andere collega’s.

Onze huidige Assistant Category Management groeit intern door, dus haar plek komt beschikbaar. Het team kan niet wachten om jou te verwelkomen als nieuwe Assistant Category Management!

Onze cultuurwaarden DO DARE CARE vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Heb jij ambitie en drive? Wij leren je graag beter kennen! DO – Be passionate, work hard and make it happen!

Als Assistant Category Manager maak je deel uit van een gezellig, gedreven en commercieel team waarin samenwerken heel belangrijk is. We werken er iedere dag hard aan om het assortiment en de processen daarachter te verbeteren. Elk seizoen is daardoor anders waardoor we een dynamische werkomgeving kunnen bieden. Als Assistant Category Management ben je verantwoordelijk voor het maken van de planogrammen voor al onze winkels in Nederland én België en zorg je ervoor dat het juiste assortiment in de juiste winkels op het juiste moment terechtkomt. Samen met de collega’s van het Category Management team streef je naar de optimale presentatie van onze producten. Je analyseert de prestaties van de productgroepen en past waar nodig de presentatie aan en doet voorstellen met betrekking tot distributie en in- en uitfaseringen van artikelen. Wat doe je dan zoal? •

Op dagelijkse basis beheer je de merchandise tools en Excel-bestanden met assortiment en storedata, waardoor onze winkels altijd het juiste assortiment op tijd ontvangen;  Je ontwikkelt en beheert alle planogrammen voor de winkels met behulp van een Space planning tool, waardoor de winkels exact weten waar ze hun assortiment het beste kunnen presenteren. Je mag hierin ook zeker meedenken over optimalisatie en ontwikkeling van bestaande én eventuele nieuwe Space planning tools;

Op wekelijkse basis coördineer je de winkelmutaties die bestaan uit nieuwe winkels, verbouwingen, verhuizingen en overnames. Hierin bepaal je, en stem je met collega’s af, welk type format een winkel krijgt op basis van winkelgrootte en omzetpotentie. Je draagt bij aan de ontwikkeling van (nieuwe) winkels; • Je onderhoudt de communicatieplatformen om de filialen up-to-date te houden betreffende het assortiment en de winkelpresentaties; • De verzamelde assortimentsdata en analyses vertaal je naar een concreet advies voor afstemming met de Category Manager en formules (met als doel de juiste doelgroepen per formule te bereiken);

Je ondersteunt het Category Management Team in de voorbereiding en het verwerken van selecties, evaluaties en analyses. Kortom, een veelzijdige rol waarin jouw analytische kennis, creativiteit en oog voor detail goed van pas komen! DARE – Guts and glory!

Als ideale kandidaat voor deze rol beschik je over een servicegerichte instelling met communicatieve vaardigheden en een creatief en analytisch vermogen. Je hebt een gestructureerde en nauwkeuring manier van werken en je bent in staat om prioriteiten te stellen. Je weet knelpunten, oplossingen en mogelijkheden voor procesverbetering te identificeren én te implementeren. Met jouw motivatie, pro-activiteit en commerciële insteek weet je jouw collega’s met je mee te krijgen. Je maakt het gewenst plaatje helemaal compleet als je ook nog beschikt over: • Een afgeronde relevante hbo opleiding en bij voorkeur enige werkervaring binnen de Retail. • Goede kennis van én affiniteit met Excel is de basis van deze rol. Kennis van Business Intelligence (BI), is een pré. • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Frans is een pré. Herken jij jezelf in dit profiel en zou je graag werken bij een organisatie die veel kansen biedt, waar je ontzettend veel kan leren en op termijn kan doorgroeien? Dan maken we graag kennis met je!

CARE – Together we create the best employee and customer experience! In ruil voor jouw enthousiasme, kennis en ervaring bieden wij jou graag de mogelijkheid om je ambities verder vorm te geven in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie: • Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamische en succesvolle Retail organisatie die sterk in beweging is; • Je werkt samen met getalenteerde en enthousiaste collega’s die gedreven zijn om de organisatie, haar formules en merken vanuit hun vakgebied naar een hoger niveau te tillen en jij levert je bijdrage aan de verdere professionalisering van specialisme Category Management; •

Je komt te werken in een prettige werkomgeving met een informele bedrijfscultuur waar de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers voorop staat; Je kunt gebruikmaken van bijvoorbeeld ons fietsplan, sportabonnementen, online yogalessen en onbeperkt fruit op kantoor; • Je werkt deels vanuit huis en deels vanaf het kantoor ; • Een fantastisch team waarin hard gewerkt wordt, maar ook zeker hard wordt gelachen!